Corona/COVID-19 foranstaltninger

i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer á 19. april 2020 samt egne tilføjelser:

Aftale om behandling:

 • Behandling aftales telefonisk med mig, Sisse Plesner, på tlf. 29600446. Mit online bookingsystem kan midlertidigt kun anvendes af mig, da jeg højest behandler 3 klienter dagligt og har brug for at lægge god til mellem hver klient. Du vil modtage en bekræftelse fra mit bookingsystem efter vi har aftalt din tid.
 • Jeg sikrer mig, at din behandling er nødvendig inden for mindst et af disse kriterier:
  • Alvorligheden og sværhedsgraden af din sygdom/tilstand
  • Risiko for at din sygdom/tilstand forværres uden behandling – herunder om der er risiko for øget medicinforbrug som følge af dette
  • Risiko for, at din sygdom/tilstand bliver kronisk, hvis ikke den behandles inden for et par måneder
  • Påvirkning af din livskvalitet
  • Påvirkning af din funktionsevne
 • Hvis du har mistanke om eller akutte symptomer på smitte med COVID-19 (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed, mistet smagssans, symptomer fra næsten), skal du melde afbud – det samme gælder for mig. Hvis du oplever symptomer på smitte med COVID-19 gælder mit 24 timers afbudsvarsel selvfølgelig ikke – i tillid til, at ingen misbruger dette til at fortryde senere end 24 timer før behandlingen.

Forud for hver behandling:

 • Brugt lagen, tæppe og håndklæder fjernes fra klinikken i en plasticpose med snorelukning
 • Briks, hovedstøtte, armstøtte, alle kontaktflader, toilet og håndtag inden for og uden for klinikken rengøres og desinficeres
 • Briksen redes op med rent lagen og tæppe og ren hovedstøtteserviet lægges frem
 • Hvis toilettet har været benyttet sprittes det af, brugt håndklæde fjernes og rent hænges op
 • Grundig udluftning i mindst en time inden næste klient

Ved ankomst til klinikken:

 • Bank IKKE på men gå ind med det samme – dørhåndtag er vasket og afsprittet, og du kommer ikke til at møde andre klienter inden for (vær opmærksom på, at håndtaget binder og skal have et godt tryk ned – jeg låser aldrig mellem behandlinger)
 • Medbring så lidt overtøj som muligt, og læg det på stolen i forrummet under behandlingen. Sko/støvler stilles på bakken på gulvet.
 • Jeg har både håndvask og håndsprit i forrummet, som du er velkommen til at benytte, inden du går ind i selve klinikken
 • Hvis du udviser symptomer på COVID-19 eller bare forkølelse, finder vi en ny tid til dig

Indledende samtale:

 • Foregår på stole med minimum 1m mellem dig og mig

Inden behandlingen:

 • Jeg vasker mine hænder og underarme grundigt og bruger afslutningsvis håndsprit.
 • Jeg påfører mig en maske (Type II og CE godkendt), der både beskytter dig og mig under behandlingen.
 • Jeg bruger ikke visir, da det slet ikke giver mening, i forhold til den måde jeg behandler på – det vil bare føre potentiel smitte direkte op i mine øjne og ned i dit ansigt. Så nej tak til det.

Under behandlingen:

 • Åndedrættet er vigtigt for mine behandlingers effekt, og derfor skal du ikke holde dig tilbage. Lad være med at ligge og holde vejret eller på anden måde undertrykke din udånding for at tage hensyn. Jeg passer på både dig og mig selv ved at bruge et mundbind (Type II og CE godkendt). Hvis det får dig til at føle dig mere tryg, er du velkommen til selv at medbringe et rent og godkendt mundbind – jeg kan af praktiske og økonomiske årsager ikke tilbyde dig et.

Efter behandlingen:

 • Både du og jeg vasker hænderne grundigt og anvender håndsprit. Du får dit eget håndklæde, som derefter fjernes fra klinikken.
 • Ingen kram desværre.
 • Jeg kan ikke tilbyde dig vand efter behandlingen, som jeg ellers plejer. Derfor vil jeg opfordre dig til selv at medbringe vand til hjemturen. Behandlingen kræver masser af rent vand fra du rejser dig fra briksen og resten af dagen.

Betaling:

 • MobilePay

 

 

 

 

 

 

Sisse Plesner Kropsterapi 5 5 43