Nu også klinik i Frederikssund

Som mange af jer allerede ved, er min familie og jeg netop flyttet fra det store hus ved Jægerspris Slot til et meget mindre, og meget hyggeligere, hus andetsteds i Jægerspris. Derfor har jeg nu flyttet mine behandlinger fra Jægerspris til et nyt lokale på Ny Østergade 5A, 1. sal, i Frederikssund.

Selvom stedet hedder kontorhotel3600, så huser det et væld af behandlere indenfor zoneterapi, healing, psykoterapi, massage, BodyTalk o.a., og nu huser det så også mig med min kombi af behandlinger efter Body-sds metoden, Omnitherapy og ThetaHealing®.

Parkering: For enden af bygningen, ned ad Tværgade, er der 2-timers parkering. Vær opmærksom på, at i gården bag bygningen er det kun tilladt at parkere med særlig tilladelse. På den anden side af Ny Østergade findes også parkeringspladser med 2-timers parkering.

Jeg glæder mit til at tage imod dig i nye omgivelser og hjælpe dig med det, der begrænser dig og din livskvalitet.

NB! Husk at jeg stadig behandler i København om torsdagen.
Læs mere her: Nyt lokale i København

Body SDS i Frederikssund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sisse Plesner Kropsterapi Bedømmelse 5 ud af 5 baseret på 43 anmeldelser. Læs mere.