Priser

Kropsterapi priser

  • 1:1 session på ca. 50 min. kr 800,-
  • Forløb á 10 gange kr 7200,- (720,- per behandling)*. Du får en behandling gratis!
  • Forløb á 5 gange kr 3800,- (760,- per behandling)*. Du sparer 200,-
  • Studerende, pensionister, dagpengemodtagere og børn under 12 år får 10% rabat (720,-). Dette gælder også ved køb af klippekort (ang. brug af klippekort se disclaimer nederst på siden)

Betalingsmetoder

  • Kontant
  • MobilePay på 29600446
  • Overførsel via netbank til 7380-2025640 (Jyske Bank). Påfør venligst dato for behandling på overførslen.

Afbud

skal ske senest 24 timer inden behandlingen. Hvis afbudet kommer senere, opkræves 500,- for tabt arbejdsfortjeneste.

Tilskud

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at få offentligt tilskud til behandlingen, men hvis du har brug for behandlinger og gerne vil have hjælp fra din forsikring, så gå endelig i gang med processen hos dit forsikringsselskab. Hvis de ikke umiddelbart er samarbejdsvillige, så bliv endelig ved med at presse på. Jo flere de hører fra, som kan fortælle, at de vil have kropsbehandlinger efter Body SDS metoden, desto hurtigere vil de indse behovet og sætte gang i tilskuddene. Som behandlere kan vi banke på døren nok så mange gange og oplyse, hvad vi kan hjælpe med, men det er medlemmerne der skaber presset og dermed udviklingen!

*Disclaimer: Forløb/klippekort til mine behandlinger er personlige og kan ikke overdrages til eller deles med andre personer. Det skal benyttes indenfor en periode på 1 1/2 år, hvis du køber 10 gange, og 8 mdr. hvis du køber 5 gange. Hvis du ikke får brugt det inden udløbsdatoen, har du kun dig selv at takke. Der er ingen returret efter påbegyndt forløb/klippekort.

Sisse Plesner Kropsterapi 5 5 43