Kropsterapi

Kropsterapi, behandling efter Body SDS metoden

Udgangspunktet for min kropsterapeutiske behandlingen er min certificering indenfor behandlingssystemet Body SDS samt en ukuelig tro på, at din krop er skabt til at kunne hele sig selv. Behandlingens fokus er derfor at sætte gang i det energi-flow, din krop har brug for til at reparere sine skader og sygdomme.

Helhedsbehandling

Behandlingen fokuserer på helheden, og det betyder, at jeg behandler hele din krop. Årsagen til dine problemer ligger nemlig ofte et andet sted i kroppen, end lige præcis dér, hvor du mærker smerten. En skuldersmerte kan hænge sammen med en tarm ude af balance, mavesmerter kan hænge sammen med stress, rygsmerter kan hænge sammen med fodproblemer osv. Derfor er hele din krop vigtig i en Body SDS behandling.

Selve behandlingen

Vi starter med en samtale om det, der begrænser dig og din krop, samt hvordan dit liv ser ud nu og da skaden skete eller sygdommen opstod. Derefter tager du alt tøj af undtagen undertøj og lægger dig på briksen med et tæppe over – tæppet beholder du på under hele behandlingen. Jeg behandler dig med særlige håndgreb, pulseringer og stræk med fokus på din krops energibaner og -centre samt muskel-organ-realtioner, aku-zoner, trigger-punkter samt afspændende åndedrætsteknikker.

Denne behandlingsform er god til mange former for skader og sygdomme. I min klinik kommer klienter med symptomer som:

  • Tennis- og golfalbue
  • Musearm og skulder-/nakkesmerter
  • Ryglidelser
  • Gigtsygdomme
  • Knæ- og hofteproblemer
  • Migræner og spændingshovedpine
  • Piskesmæld og hjernerystelse
  • m.a.

Åndedrættet

Åndedrættet er en vigtig del af behandlingen, fordi så mange af os i dag trækker vejret overfladisk og minimalt og dermed ikke får nok ilt og liv ind i vores kroppe. En af de gode ”bivirkninger” ved behandlingens åndedrætsteknik, er at du kommer ned i din krop og mærker dit liv og dine ønsker for det. Samtidig bearbejder åndedrættet dit lymfesystem, som er din krops kloaksystem, så din krop igen kan rense inflammation og affaldsstoffer ud fra de syge og skadede områder.

Forløsning

Nogle gange slippes følelser og oplevelser, når kroppens muskelspændinger og smerter slipper. Men din krop er din ven, og derfor slipper den altid kun, hvad du er klar til at slippe. Hvis jeg under behandlingen fornemmer, at der er brug for det, supplerer jeg med samtaleterapi. Kroppen kan gemme på følelser som sorg og angst. Ligeledes sætter traumer og stress sig. Derfor vil behandlingen være forløsende og lettende, om vi får talt eller ej.