Referencer

Referencer

Stinne, kronisk hoste gennem 2-3 år

“Jeg gik rundt med en vedvarende hoste, som ofte gjorde det vanskeligt at føre en helt almindelig samtale. Hosten var der på alle tider af døgnet, både på jobbet og i afslappede, private samtaler. Jeg havde været til læge flere gange, en øre-næse-halsspecialist, fået fotograferet lungerne, men ingen læger kunne finde en årsag til symptomet. Jeg startede hos Sisse efter en anbefaling (fra min søster). I en travl hverdag og igennem mange år har jeg været vant til at være 100% i mit hoved, at løse opgaver, at planlægge livet omkring mig søn. Kroppen har bare fulgt med.

Behandlingerne har lært mig at stoppe op, at mærke efter og på den måde være mere omsorgsfuld over for mig selv. Samtidig har jeg også fået kontakt til gamle følelser og oplevelser, der sad i kroppen og skulle gennemleves igen for at slippe taget.  Behandlingerne er ikke et ”quick fix” for mig, men der er sket hurtige fremskridt. Jeg har oplevet tilbagefald undervejs, men i dag er min hoste stort set forsvundet. At komme hos Sisse giver mig trædesten til at bevare et ydre bolværk og en indre ro i en meget travl hverdag.”


Linnéa, 29 år. Irritable tarme, lændesmerter og tryk/smerter i solar plexus

“Der er virkelig sket noget, og jeg kommer aldrig at kunne vende tilbage til hvordan det var før. Jeg er mere “grounded”, end jeg har været i mange mange år. Jeg føler mig simpelthen så glad i dag, som om intet kan gøre mig ked af det. Tidligere var min følelse, at hvis nogen trådte på mig eller lign., så ville jeg blive ked af det. I dag føler jeg sådan enorm styrke, og der er ikke nogen, der har lov til at gøre mig fortræd. Mit solarplexus er helt åbent, og det er super-scary. Jeg føler hele tiden “sommerfugle” i maven. Den følelse har tidligere været furbundet med uro og angst, det er derfor, det har været lukket ned.

Nu skal jeg lige lære mig at mærke forskel mellem de sommerfugle, der har med glæde at gøre, og dem, der har med uro at gøre. Underligt at de to kropsfornemmelser ligger så tæt op ad hinanden! Jeg tør igen mærke mit eget hjerte, og det er nu helt fyldt op med kærlighed helt uden den der melankoli, der har ligget som et slør omkring. I løbet af dagen kommer der bølger af latter-glæde i mig, og jeg har lyst at grine hele tiden”


Helle, 56 år, kroniske lændesmerter

“Body-sds var tæt på sidste håb! Efter mange år med meget dårlig ryg og diverse specialister, måtte jeg blot konstatere, at intet rigtigt hjalp. Livskvaliteten var pænt i bund efter år med hyppigere og hyppigere “ryganfald”, hvor jeg ikke kan gå i flere dage og må sygemeldes fra jobbet. Det blev Body-sds hos Sisse, fordi jeg kunne li’ hendes hjemmeside, og det hun skrev. Det viste sig allerede efter første behandling, at der begyndte at ske noget. Jeg turde næsten ikke tro på det. Nu i dag efter ca. 5 måneder er jeg faktisk helt fri for lændesmerter.

Sisse viste sig at være en yderst kompetent og professionel behandler, der for mit vedkommende også gav bonus i form af en terapeutisk tilgang til og snak om de forhold i mit liv, som havde skabt mange spændinger i kroppen – og særligt i min lænd, som i forvejen er svag. Vi talte om, at mit liv “sad i lænden”. Jeg er kommet i meget bedre balance og harmoni med mig selv og er blevet opmærksom på de ting, som “sætter sig”. Jeg føler mig godt rustet til at komme videre og har mere end en gang tænkt, at miraklernes tid alligevel ikke er forbi.”


Merethe, 37, sportsskader

“Jeg opsøgte Sisse pga. løbeskader i begge ben, som jeg tidligere havde modtaget normal massage og akupunktur imod uden resultater. Efter 2 behandlinger hos Sisse mærkede jeg tydelig bedring, og efter yderligere 2 behandlinger var jeg kureret. Body-sds er utrolig effektivt imod netop sportsskader, som kan være vanskelige at behandle ved normal massage. Jeg kan kun anbefale Sisses ekspertise inden for denne terapiform og desuden tilføje, at hun yder en første klasses professionel behandling.”


Rosa, 71, slidgigt i lænden, dårligt knæ og kramper

Det er blevet meget bedre med ryggen. Når jeg har ligget ned, plejer jeg altid lige at skulle sunde mig lidt, inden jeg rejser mig. Nu rejser jeg mig bare! Mit knæ kunne jeg kun bøje 45 grader, og så gjorde det rigtig ondt. Men nu kan jeg gå i hug uden problemer! Jeg plejede at få kramper i benene, når jeg havde siddet et stykke tid, og måtte rejse mig for at få det til at gå væk. De kramper er helt væk nu.”