Kontakt Sisse Plesner

Book tid i mit bookingsystem

Eller bestil på kontakt@sisseplesner.dk / 29600446

Det er så dejligt at være i gang igen, og jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Frem til og med 10/9-21 skal jeg tjekke coronapas. Det betyder, at du skal medbringe bevis for enten en negativ og højest 72 timer gammel coronatest, antistoffer eller overstået coronavaccineforløb. Jeg beklager meget denne ulejlighed, og er du fritaget for coronapasset, så respekterer jeg naturligvis dette.

NB! Jeg vil stadig og i al fremtid bede dig blive hjemme, hvis du har feber, forkølelse eller almindelige influenzasymptomer – hvis jeg bliver smittet, påvirker det både mine andre klienter og min omsætning. Derfor vil du også pænt blive sendt hjem i seng med ønsket om god bedring, hvis du møder op med ovennævnte symptomer. 

Jeg behandler højest 5 klienter dagligt; dels for at undgå at klienter møder hinanden på vej ind og ud af min klinik; og dels for at have god tid til rengøring, afspritning og udluftning mellem klienter.

Corona/COVID-19 foranstaltninger i klinikken


Åbningstider:

man-ons kl. 9-16

tors kl. 9-18

Fre kl. 9-14

Weekendtider – ring eller skriv for nærmere oplysning og aftale – det samme gælder, hvis du ikke kan få mine andre tider til at passe ind i din hverdag. Jeg finder som regel altid ud af noget.


Kontaktinfo

Sisse Lotte Plesner Henriksen

Møllevej 19
3630 Jægerspris

Sisse Plesner Kropsterapi, CVR: 29666911
2960 0446 / kontakt@sisseplesner.dk

Parkering: Jeg anbefaler parkering på Vinkelvej lige overfor klinikken eller foran det forhenværende bibliotek to-tre huse længere fremme på Møllevej 25.

Sisse Plesner Kropsterapi 5 5 43