Kontakt

Kontakt Sisse Plesner

Book tid i mit bookingsystem

Eller bestil på kontakt@sisseplesner.dk / 29600446

På nuværende tidspunkt er der ingen restriktioner og krav i forbindelse med corona. Dog fortsætter jeg de gode vaner, jeg har opbygget under pandemien.

Det betyder, at jeg højest behandler 5 klienter dagligt; dels for at undgå at klienter møder hinanden på vej ind og ud af min klinik; og dels for at have god tid til rengøring, afspritning og udluftning mellem klienter.

NB! Jeg vil stadig og i al fremtid bede dig blive hjemme, hvis du har feber, forkølelse eller almindelige influenzasymptomer – hvis jeg bliver smittet, påvirker det både mine andre klienter og min omsætning. Derfor vil du også pænt blive sendt hjem i seng med ønsket om god bedring, hvis du møder op med ovennævnte symptomer. 


Åbningstider:

man-ons kl. 9-16

tors kl. 9-18

Weekendtider – ring eller skriv for nærmere oplysning og aftale – det samme gælder, hvis du ikke kan få mine andre tider til at passe ind i din hverdag. Jeg finder som regel altid ud af noget.


Kontaktinfo

Sisse Lotte Plesner Henriksen

Møllevej 19
3630 Jægerspris

Sisse Plesner Kropsterapi, CVR: 29666911
2960 0446 / kontakt@sisseplesner.dk

Parkering: Jeg anbefaler parkering på Vinkelvej lige overfor klinikken eller foran det forhenværende bibliotek to-tre huse længere fremme på Møllevej 25.