1:1 Behanding

1:1 Behandling

Din behandling

Ikke een behandling er ens, og det skyldes, at jeg altid tager udgangspunkt i dit behov lige her og nu. Den ene gang kan du have brug for fysisk afspænding og den næste gang kan du have brug for en anden indgangsvinkel.

Derfor starter jeg altid behandlingen med en snak om, hvordan du har haft det siden sidst, og hvordan du har det lige nu. Hvis du er ny, vil jeg gerne høre lidt mere om dit liv både nu og da din skade eller dit mønster opstod. Det hjælper mig til at tilrettelægge behandlingen.

Når vi sammen har fundet ud af, hvor fokus skal ligge, fortsætter behandlingen på briksen. Samtale og behandling varer til sammen ca. 50 minutter.

Fysisk

Mange af mine klienter kommer typiske med fysiske begrænsninger som:

  • Tennis- og golfalbue
  • Piskesmæld og hjernerystelse
  • Migræner og spændingshovedpine
  • Musearm og skulder-/nakkesmerter
  • Knæ- og hofteproblemer
  • Diffuse smerter o.m.a.

Holistisk

En del klienter kommer med en mere helhedsorienteret holdning til deres problemer. Her arbejder vi mere i dybden og frigør følelsesmæssige blokeringer via kroppen. Nogle ønsker desuden at forløse problematikker som f.eks. sorg, angst og mønstre, de har svært ved at komme igennem på egen hånd.

Mine værktøjer

For at blive dygtigere til at føre mine klienter igennem helingsprocessen, har jeg taget efteruddannelserne Omnitherapy og PassuSego Plus*.

Med tiden og efteruddannelserne er jeg blevet blidere som behandler, og jeg har, med mine redskaber, udviklet min egen tilgang til kropsterapien. Når jeg en sjælden gang i mellem anvender smertefulde teknikker, er det på en konstruktiv måde med respekt for dig og din krop. Du vil være med hele vejen med fuld forståelse for hvorfor.

Mit udgangspunkt for behandlingen er, at vi alle ønsker at have det så godt som overhovedet muligt. Men vi er også tilbageholdende med at ændre på det, vi er vant til. Vi ønsker alle udvikling – men helst uden at skulle ændre på noget. Det har jeg for øje, og derfor foregår behandlingen altid på dine præmisser, med kærlige og repsektfulde skub fra mig.

Uforpligtende samtale

Uanset hvad der begrænser dig i dit liv, så er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt mig på 29600446 eller kontakt@sisseplesner.dk

 

*Efteruddannelsen PassuSego Plus findes desværre ikke længere, og derfor kan jeg ikke linke til den. Underviserne var to garvede Body SDS behandlere, som nu er gået hver til sit med nye projekter.