Mit ønske for dig

Mit ønske for dig er:

At se dig blomstre og finde nyt håb, ny styrke og nye veje. Det er så livsbekræftende at følge sådan en proces, og endnu mere at være i den, og det er det, jeg elsker at bruge mine værktøjer til.

“I alle skader er der en livslektion, og der er en grund til, at vi bliver standset. Vil du kende din?”

At se din krop og dit liv som en helhed. Der er en grund til, at du holder din krop, som du gør, at du har skader, smerter og uhensigtsmæssige mønstre. Derfor er mit arbejde ikke bare kropsarbejde men i høj grad også livsarbejde, der giver dig både kropbevidsthed og livsbevidsthed.

At du, med hjælp fra din krop, får tillid til, at det er ok at føle f.eks. styrke, sårbarhed, glæde, sorg, vrede og pulserende liv i og med hele kroppen. For når du åbner op for at mærke din krop og de følelser, den indeholder, så vil dine smerter, skader og mønstre forsvinde, eller de vil fylde mindre i dit liv. Du har nu bearbejdet det bagvedliggende og får et større overskud.

At du ønsker at tage ansvar for din krop og dit liv. Du vil vide, hvad der skaber din situation, og hvordan du selv kan bearbejde og minimere den, hvis den opstår igen. Du vil være stærk og handlekraftig frem for offer for dine symptomer og mønstre. Du vil føle, at du har magten i dit liv, at du selv har gjort og altid fremover kan gøre noget ved de problemer, der opstår i dit liv. Du vil respektere din krops signaler og opleve nye og mere konstruktive reaktioner i situationer, der før var ubehagelige for dig. Du ønsker at kender dig selv og din krops signaler og herigennem få en ny rummelighed overfor dig selv og andre. Du vil tage livet ind og slippe dine begrænsninger.

Kort fortalt ønsker jeg for dig, at du får plads til dig, dit liv og det du vil. Jeg glæder mig hver dag til at hjælpe mine skønne klienter til et bedre liv, og jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Find din indre styrke

Dit liv er dit ansvar! Derfor går jeg meget ind for, at du er medansvarlig for din udvikling, fordi det er altafgørende for, at du står stærkere i dit liv. Det er lige der, du vokser. Derfor er du altid en aktiv deltager i mine behandlinger fremfor bare at ligge og tage imod.

På den måde slipper du ud af magtesløsheden, følelsen af at kroppen, følelserne, omgivelserne, universet har taget over, og at du intet kan gøre. At andre er nødt til at gøre noget for at du kan få det bedre.

Min erfaring er, at det, der er allervigtigst for, at du kommer i mål med dine fysiske, psykiske og åndelige temaer, er, at du er med hele vejen og er klar til at tage ansvar for dig selv. 

Min fornemmeste rolle, på din rejse hjem til dig selv, er at være din guide, facilitator, mellemmand, igangsætter og den der holder overblikket og holder dig kærligt i hånden undervejs. Jeg er der for dig og jeg glæder mig over hvert et skridt du tager i min klinik og i dit liv.