Priser

Priser

Kropsterapi priser

Priser gældende fra d. 6/3-23:

  • 1:1 session, ca. 50 min. kr 950,-
  • Forløb á 5 gange* kr 4000,- (spar kr 750,-)

Betalingsmetoder

  • MobilePay i klinikken
  • Kontant i klinikken (medbring lige beløb – jeg har ingen kontanter i klinikken)
  • Overførsel via netbank efter aftale. Påfør venligst dato for behandling på overførslen. Hvis du køber klippekort, så anfør venligst “klippekort”.

Afbud

skal ske senest 24 timer inden behandlingen.
Hvis afbudet kommer senere, opkræves kr 500,- for behandlingen.
Ved udeblivelse uden afbud opkræves fuld pris.

Tilskud

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at få offentligt tilskud til behandlingen. Men hvis du har brug for behandlinger og gerne vil have hjælp fra din forsikring, så gå endelig i gang med processen hos dit forsikringsselskab. Hvis de ikke umiddelbart er samarbejdsvillige, så bliv endelig ved med at presse på. Jo flere de hører fra, som kan fortælle, at de vil have kropsbehandlinger efter Body SDS metoden, desto hurtigere vil de indse behovet og sætte gang i tilskuddene. Som behandlere kan vi banke på døren nok så mange gange og oplyse, hvad vi kan hjælpe med, men det er forsikringsselskabernes kunder, der skaber presset og dermed udviklingen!

*Disclaimer: Forløb/klippekort til mine behandlinger er personlige og kan ikke overdrages til eller deles med andre personer. Det skal benyttes indenfor en periode på 1 år. Der er ingen returret efter påbegyndt forløb/klippekort, ligesom der ikke er returret, når kortet ikke har været benyttet inden for 2 mdr. efter betaling.