Privatlivspolitik for Sisse Plesner Kropsterapi

CVR: 29666911

Opdateret 25. maj 2018 med det forbehold, at dette skriv er under konstant udvikling efterhånden som min virksomhed udvikler sig.

Brug af Sisse Plesner kropsterapis tjenesteydelser indenfor kropsbehandling, undervisning, foredrag osv. forudsætter, at du afgiver visse personlige oplysninger. I den forbindelse kan du, i denne privatlivsbeskyttelsespolitik, læse, hvordan Sisse Plesner Kropsterapi behandler dine data.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Sisse Plesner Kropsterapi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Sisse Plesner er kontaktperson og kan kontaktes på kontakt@sisseplesner.dk

Hvilke data indsamles?

Sisse Plesner Kropsterapi anvender data om dig for at kunne sende e-mails, sms-påmindelser, fakturaer, nyhedsbreve samt udføre behandlinger i klinikkerne, som ligger på:

Ny Østergade 5A, 3600 Frederikssund
og
Stevnsgade 5, 2200 København N

Automatisk indsamlede data

Ved besøg på www.sisseplesner.dk indsamles oplysninger om f.eks.:

  • Dato og tidspunkt for dit besøg
  • De sider, du besøger
  • Din IP-adresse
  • Oplysninger om den browser og device (type, version, operativsystem m.m.), du anvender til dit besøg
  • URL fra henvisningssted (den side du ankom til sisseplesner.dk fra)

Sisse Plesner Kropsterapi anvender Google Analytics og AddThis som web-analyseløsninger. Her fungerer begge som databehandlere, og du kan læse Googles fortrolighedspolitik her og AddThis’ privatlivspolitik her.

Oplysninger du selv afgiver

Sisse Plesner Kropsterapi behandler også data, som du aktivt giver til os. Disse oplysninger er f.eks.:

  • Navn, adresse, telefonnummer og e-mail
  • Oplysninger om aktuelle og tidligere helbredsforhold, sygdomme og symptomer
  • Oplysninger om aktuelle livsstile, familie- og arbejdsmæssige forhold, laboratorieprøver, røngtenfotos, brug af medicin, kosttilskud m.m.
  • Behandlingsplan, effekt, evt. andre reaktioner m.m.
  • Oplysninger om sociale forhold og evt. traumer
  • Oplysninger du deler med mig via sociale medier, herunder LinkedIn, Instagram og Facebook
  • Oplysninger sendt på e-mail

Anvendelse og opbevaring  af indsamlede data

Formål med indsamling

De indsamlede data anvendes til journalføring for at yde bedst mulig behandling i klinikkerne samt informere og komme i kontakt med klienter.

Informationerne opbevares i TerapeutBooking i op til 5 år

  • Jeg kommunikerer med dig via TerapeutBooking, hvor al data er krypteret, så ikke engang Terapeutbookings medarbejdere kan se dine data. Desuden sendes data altid over en sikker forbindelse (https og krypteret). Du kan læse om TerapeutBookings sikkerhed her.
  • Jeg sender nyhedsbreve via MailChimp, hvor jeg opbevarer din mail-adresse, men mindre du selv aktivt afmelder nyhedsbrevet og dermed slettes helt fra MailChimps krypterede database. Du kan læse om MailChimps sikkerhedspolitik her.
  • Jeg opfordrer til kommentarer på min blog sisseplesner.dk/blog, og her vil de oplysninger, du angiver ved din kommentar blive slettet efter senest 5 år. Ønsker du selv din kommentar slettet inden da, kan du kontakte mig på de kontaktinformationer, jeg har angivet først i dette skriv.
  • Min hjemmeside, sisseplesner.dk, er opsat i WordPress.org og hostes af One.Com. Hjemmesiden er https og beskyttet med SSL kryptering, hvilket i teorien betyder, at du ved, at du er forbundet med den rigtige hjemmeside, og at ingen kan “lytte med”.
  • Når jeg sender og modtager mails fra min computer, foregår det via mail-klineten Macintosh Mail, som jeg har installeret kryptering på. Indholdet fra disse mails overfører jeg til mit journaliserings- og bookingsystem, TerapeutBooking, hvis det er vigtige informationer i behandlingsøjemed. Hvis der er tale om vigtige oplysninger til min markedsføring (f.eks. referencer og andre tilbagemeldinger), så gemmer jeg dem på min computer, som er beskyttet af firewall, og sletter selve mail’en med det samme.
  • Min computer har firewall installeret.
  • Jeg har tavshedspligt og anvender udelukkende de indsamlede oplysninger til behandlingerne.
  • Eventuelle oplysninger på papir (f.eks. skriftligt samtykke, opbevares i aflåst skab i mit hjem i op til 5 år, hvorefter de makuleres. Kun jeg ved, hvor nøglen opbevares.
  • Jeg samarbejder med TerapeutBooking, One.Com, MailChimp, WordPress.org, Google Analytics, AddThis, MacUpdate og har indgået databehandleraftaler med alle parter (pånær wordpress.org, som er et open source web-program, hvor jeg selv står for en del af sikkerheden i form af de bedste plugins – hvilket jeg tager meget alvorligt).

Videregivelse af oplysninger

Sisse Plesner Kropsterapi kan videregive dine oplysninger, såfremt det er nødvendigt for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller anden myndighed, eller for at beskytte varemærke, rettigheder eller ejendom. Dette indebærer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på opkrævning eller beskyttelse mod svindel.

Cookies

Sisse Plesner Kropsterapi anvender ikke på nuværende tidspunkt cookies på sisseplesner.dk

Sikkerhed

Sisse Plesner Kropsterapi beskytter dine persondata og behandler alle personfølsomme data med stor forsigtighed.

Dine rettigheder

Såfremt du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod min databehandling, undersøger jeg, om det er muligt og senest en måned efter din henvendelse.

Du har ret til at få adgang til dine persondata

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data jeg har liggende om dig, hvor de stammer fra, og hvad jeg anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe jeg opbevarer dine persondata (hvilket også fremgå af dette skriv) og hvem, der behandler data om dig i DK og i udlandet (fremgår også af dette skriv).

Hvis du anmoder om det, kan jeg give dig adgang til de af dine data, jeg behandler. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at rette henvendelse til mig på de kontaktoplysninger, jeg har angivet øverst i dette skriv. Ligeledes kan du tage kontakt til TerapeutBooking.

Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet

Hvis du mener, at de persondata, jeg behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til mig og oplyse mig om, hvori unøjagtighederne består, samt hvordan de kan rettes.

I nogle tilfælde vil jeg have forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder f.eks., hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage. Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til mig. Brug kontaktoplysningerne øverst i dette skriv, hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage.

Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som jeg indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte mig, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger jeg, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har ret til at gøre indsigelse mod min behandling af dine persondata

Du kan også gøre indsigelse mod min videregivelse af dine data til markedføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne i starten af denne privatlivspolitik til at sende en indsigelse. hvis din indsigelse er berettiget, sørger jeg for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

Du har i visse tilfælde ret til at få dine data udleveret

Du har ret til at modtage de persondata, du har stillet til rådighed for mig. Hvis jeg behandler data om dig som led i en kontrakt, hvor du er part, kan du også få tilsendt dine data. Du har også ret til  at overføre data til en anden tjenesteudbyder.

Hvis du ønsker at bruge din ret til dataportabilitet, vil du modtage dine persondata fra mig i et almindeligt anvendt format.

Du har ret til at klage til Datatilsynet

Sisse Plesner Kropsterapi er underlagt persondatalovgivningens (herunder EU’s persondataforordningen og national persondatalovgivning) bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af min hjemmeside eller anden interaktion med Sisse Plesner Kropsterapi, kan du klage til Datatilsynet via følgende kontaktoplysninger:

Datatilsynet
Borgergade 28,5.
1300 København K
Tlf.: 3319 3200
Fax: 3319 3218
Mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk

Sisse Plesner Kropsterapi Bedømmelse 5 / 5 baseret på 12 anmeldelser. | Læs mere.